Au vândut cafea, haine sau chiar au lucrat ca tinichigii auto. Vă întrebaţi oare ce meserii au avut Inna, Connect-R, Antonia sau Alex Velea?

DISTRIBUIȚI

Au vândut cafea, haine sau chiar au lucrat ca tinichigii auto! Asta nu i-a împiedicat să-şi urmeze visul, acela de a ajunge artişti. Vă întrebaţi oare ce meserii au avut Inna, Connect-R, Antonia sau… Alex Velea? Aflaţi chiar acum.

Acum are succes internaţional şi este adorată de milioane de oameni, dar în trecut Inna a fost o fată modestă. Cântăreaţa a fost vânzătoare la un magazin de la malul marii. Norocul a dat peste ea şi l-a întâlnit pe… Costi Ioniţă care a lansat-o. Primul ei single, „Hot”, a rupt topurile, iar mai departe… ştiţi ce a urmat.

Antonia este una dintre cele mai frumoase şi sexy vedete din ţară, chiar şi acum, după ce a născut al treilea copil. Poate nu ştiaţi, dar înainte de a ajunge o artistă de succes, Antonia a lucrat ca model, pe când locuia cu părinţii ei în SUA. Ba chiar a făcut şi figuraţie în videoclipurile unor rapperi americani. 

Dacă Antonia a fost model, Alex Velea… vindea haine. Chiar el a mărturisit într-o emisiune TV că nu îi este ruşine să recunoască faptul că înainte să se lanseze în muzică, vindea, cităm, „ţoale” pentru tineri…

Solistul de la The Motans a povestit în cadrul unei emisiuni radio că înainte de a se lansa în muzică a lucrat în publicitate şi marketing în Republica Moldova, dar a simţit că nu aceasta este menirea lui, aşa că a renunţat la job şi şi-a urmat visul. Şi bine a făcut. 

Este binecunoscut faptul că Lidia Buble a crescut într-o familie foarte numeroasă şi… adoră copiii. Tocami de aceea, înainte să-l cunoască ep Adi Sînă şi să scoată hit după hit, Lidia a lucrat ca bonă în oraşul ei natal, Deva.

Connect-R a mărturisit că a trebuit să îşi câştige banii ca tinichigiu auto, imediat după ce a ieşit din şcoală. Din primul salariu şi-a cumpărat o geacă de blugi. 

Nici Pepe nu a fost întotdeauna latin-loverul de astăzi. „Am filmat la nunţi, am fost ospătar, vânzător de haine şi de cafea”, a mărturisit cântăreţul într-o emisiune TV.