Au fost percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi! Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, sprijiniţi de jandarmi, au descins în zona administrativă şi la Serviciul de Medicină Legală

DISTRIBUIȚI

Au fost percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi! Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, sprijiniţi de jandarmi, au descins în zona administrativă şi la Serviciul de Medicină Legală, de unde au plecat abia după ce au ridicat un angajat. Pe el îl bănuiesc că l-ar fi ajutat pe adminstratorul unei firme – posibil de pompe funebre – să câştige un contract cu instituţia, pe baza unor acte false. În zona de birouri, accesul pentru pacienţii care aveau nevoie de acte a fost restricţionat pe toată durata percheziţiilor.

Birourile din zona administrativă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi au fost blocate de jandarmi încă de dimineaţă.

Percheziţiile s-au terminat după câteva ore. La final, anchetatorii l-au luat cu ei şi pe un angajat de la Medicină Legală.

În acest dosar au mai avut loc percheziţii şi la domiciile unor persoane, unele care lucrează la spital sau la Serviciul de Medicină Legală, dar şi la administratorul firmei bănuite de că ar fi fraudat sistemul.