Au fost căutari ca în filme, în Dâmboviţa, pentru prinderea unui şofer fugar! Acesta este acuzat că, deşi nu avea permis de conducere, a urcat la volanul unei maşini şi a plecat la plimbare prin judeţ. În faţa unei fabrici, a lovit o femeie care traversa pe trecerea de pietoni, apoi a fugit. El a fost până la urmă prins şi arestat pentru 30 de zile, iar poliţiştii au descoperit că mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis

DISTRIBUIȚI

Au fost căutari ca în filme, în Dâmboviţa, pentru prinderea unui şofer fugar! Acesta este acuzat că, deşi nu avea permis de conducere, a urcat la volanul unei maşini şi a plecat la plimbare prin judeţ. În faţa unei fabrici, a lovit o femeie care traversa pe trecerea de pietoni, apoi a fugit. El a fost până la urmă prins şi arestat pentru 30 de zile, iar poliţiştii au descoperit că mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis.Victima lui a murit, la câteva ore de la accident, într-un spital din Bucureşti. .

Şoferul are 20 de ani şi este din comuna dâmboviţeană Cobia. Nu a avut niciodată permis de conducere, dar şi-a luat maşină cu care nu a ezitat să se laude pe facebook.

Fascinat de jucăria pe patru roţi, individul a plecat cu ea la plimbare. În faţa fabricii de frigidere din Găeşti a făcut, însă, accident: a lovit o femeie de 40 de ani, care tocmai traversa pe trecerea de pietoni.

Pentru prinderea lui, poliţiştii au fost ajutaţi de câţiva câini special antrenaţi pentru astfel de situaţii. La audieri, el le-a povestit oamenilor legii că a fugit de frică şi că a vrut să se sinucidă.

Între timp, victima a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul din Târgovişte.

Pentru că starea ei era foarte gravă, medicii au decis să o trimită la Bucureşti, la Spitalul Floreasca. Acolo a murit câteva ore mai târziu.