Au ajuns de la şcoală direct la spital. Trei eleve din Târgu Jiu au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un coleg a pulverizat în clasă spray pe bază de piper

DISTRIBUIȚI

Au ajuns de la şcoală direct la spital. Trei eleve din Târgu Jiu au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un coleg a pulverizat în clasă spray pe bază de piper. Sala de cursuri a fost evacuată după ce fetelor li s-a făcut rău şi au început să tuşească. Alţi elevi au avut atacuri de panică pentru că nu ştiau ce li se întâmplă. După ce spiritele s-au calmat, elevilor li s-a cerut să arate ce au în ghiozdane. Aşa s-a descoperit că fusese folosit un spray cu piper. Elevul pus pe glume va fi sancţionat de conducerea şcolii, iar Poliţia a deschis o anchetă.

Era pauză la Şcoala Gimnazială Constantin Săvoiu din Târgu Jiu când unui elev de clasa a opta i s-a părut o idee bună să pulverizeze spray cu piper pe un şerveţel. A făcut acest lucru chiar în clasă, fără să se gândească la faptul că îşi poate pune colegii în pericol. Întorşi din recreaţie, elevilor li s-a făcut rău şi au început să tuşească, iar sala a fost evacuată de urgenţă. Pentru că nu ştiau ce li se întâmplă, mai mulţi elevi au suferit atacuri de panică şi au sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului au sosit imediat echipele de intervenţie, iar trei fete au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Medicii le-au asigurat că sunt bine, aşa că au refuzat internarea.

După ce şi-au revenit, elevilor li s-a cerut să scoată tot ce au în ghiozdane. Aşa s-a aflat că unul dintre ei avea asupra lui un spray cu piper. Conducerea şcolii a anunţat că elevul pus pe glume proaste va fi sancţionat. Poliţiştii gorjeni au deschis o anchetă în acest caz.