Aşa tată, aşa fiica. Sistine Stallone, fiica celebrului actor Silvester Stallone, îşi face uşor-uşor debutul în showbiz. Şi cum se putea mai bine, decât printr-o apariţie fierbinte

DISTRIBUIȚI

Aşa tată, aşa fiica! Sistine Stallone, fiica celebrului actor Silvester Stallone, îşi face uşor-uşor debutul în showbiz. Şi cum se putea mai bine, decât printr-o apariţie… fierbinte. Ce-i drept, are de unde moşteni formele şi talentul. Mama sa, Jennifer Flavin, a fost la rândul ei model, iar durul Rambo şi-a făcut debutul actoricesc într-un film pentru adulţi.

Ea este Sistine Stallone, în vârstă de doar… 18 ani. Fiica celebrului actor încearcă să îşi facă loc la Hollywood cu … un trup de invidiat şi se pare că … îi merge destul de bine. După ce toamna trecută Sistine a făcut furori cu ţinuta ei la Festivalul de Film de la Veneţia, de această dată, fiica lui Silveser Stallone a trecut la un alt nivel:

Sistine s-a lăsat filmată în lenjerie intimă şi s-a mişcat cât a putut ea de provocator, toate acestea pentru a promova calendarul revistei americane „Love Magazine”. Rolul de fată rea, extrem de sexy i s-a potrivit de minune. Doar are cu cine semâna. Mama ei, Jennifer Flavin, a fost model de succes la finele anilor 80, iar Silvester Stallone a debutat în showbizz ca actor… în filme pentru adulţi. Filmul „The Party At Kitty and Stud*s” a fost filmul care „îl urmăreşte” şi acum pe marele actor. Ulterior, acesta a declarat că „a acceptat rolul din această producţie pentru că, în 1970 era doar un tânăr actor debutant la Hollywood şi avea mare nevoie de bani”.

Şase ani mai târziu, filmul a fost redenumit „The Italian Stallion”, producătorii dorind ulterior să profite de pe urma succesului fulminant pe care îl dobândise Stallone în acel an, cu filmul „Rocky”.