Are peste 150 de kilograme, iar acestă greutate i-a deteriorat atât viaţa personală, cât şi cea profesională. Mugurel, căci despre el vorbim, este unul dintre concurenţii emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc!. Alături de participanţi în lupta cu kilogramele în plus vor fi nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru, care le vor pregăti acestora diete personalizate şi programe de sport

DISTRIBUIȚI

Are peste 150 de kilograme, iar acestă greutate i-a deteriorat atât viaţa personală, cât şi cea profesională. Mugurel, căci despre el vorbim, este unul dintre concurenţii emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc!. Alături de participanţi în lupta cu kilogramele în plus vor fi nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru, care le vor pregăti acestora diete personalizate şi programe de sport. Începând din 12 Aprilie veţi putea urmări în fiecare joi, de la 20.30, o nouă emisiune marca Prima TV. Ajutor! Vreau să slăbesc!, un reality-show plin de emoţie, provocări şi motivaţie.

Mugurel are 49 de ani şi cântăreşte mai bine de 150 kilograme, iar greutatea la care a ajuns îi face viaţa tot mai grea.

Iar la fel ca în majoritatea cazurilor, mesele haotice sunt şi cea mai mare problemă a lui.

Până să se înscrie la emisiune, Mugur nu mai făcuse sport de 20 de ani, deşi, ţine minte că îi plăcea foarte mult să meargă cu bicicleta.

Obiectivul lui este să slăbească cel puţin 20 de kilograme, iar alături în tot acest proces îi vor fi antrenorul de fitness Stelian Tufaru şi nutriţionistul Cornelia Marin, pe care îi veţi vedea în acţiune în fiecare joi, începînd cu 12 aprilie, de la 20.30, doar la Prima TV.