Are 42 de ani şi 124 de kilograme, iar, de când se ştie, duce o luptă continuă cu kilogramele în plus. Totuşi, Sorin e hotărât să facă o schimbare. Din acest motiv a apelat la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!”,

DISTRIBUIȚI

Are 42 de ani şi 124 de kilograme, iar, de când se ştie, duce o luptă continuă cu kilogramele în plus. Totuşi, Sorin e hotărât să facă o schimbare. Din acest motiv a apelat la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!”, o şansă unică pentru el, prin care, sub îndrumarea unui nutriţionist şi a unui antrenor de fitness, totul pare realizabil. Emisiunea va putea fi urmărită începând de joi, de la 20.30, la Prima TV.

Sorin are constat poftă de mâncare. De aceea, stă la masă de cel puţin cinci ori, însă nu face niciun fel de mişcare. Astfel, a ajuns la o greutate atât de mare, încât starea de sănătate i se agravează constant.

Are o familie frumoasă. O soţie şi doi copii cu care se mândreşte. Dureros pentru el este faptul că nu mai poate să îşi petreacă timpul cu cei dragi aşa cum şi-ar dori. Problemele de sănătate, provocate de greutatea mare pe care o are acum, îl împiedică să se joace cu cei mici sau să meargă în drumeţii. Aşa că a apelat la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!”. Spune el că…este singura cale de reuşită. Nici fiul său nu are o greutate potrivită, iar Sorin vrea ca şi el să înţeleagă că este cu adevărat important să slăbească.

Cei mici îşi doresc ca tatăl lor să petreacă mai mult timp cu ei.

Sorin a ţinut mai multe diete şi a reuşit să slăbească.

Visează la o viaţă normală.

Pentru Sorin emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!” este o şansă pe care nu îşi doreşte să o rateze. Să slăbească este atât o dorinţă, cât şi o necesitate. Alături de Sorin se vor afla, în tot acest proces, nutriţionistul Cornelia Marin şi antrenorul de fitness Stelian Tufaru, pe care îi veţi vedea începând din 12 Aprilie, la Ajutor! Vreau să slăbesc!. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare joi, de la ora 20.30, doar aici, la Prima tv. Atenţie, mai sunt trei zile până la debut!