Are 13 ani şi deja trece pentru a doua oară prin chinurile unei boli cumplite. După ce în 2006, când avea doar doi ani, a fost operat de neuroblastom în stadiul 4 cu metastaze osoase, acum Alex a ajuns din nou în spital. Mama lui este disperată şi nu ştie cum să facă rost de cei 65.000 de euro de care are nevoie

DISTRIBUIȚI

Are 13 ani şi deja trece pentru a doua oară prin chinurile unei boli cumplite. După ce în 2006, când avea doar doi ani, a fost operat de neuroblastom în stadiul 4 cu metastaze osoase, acum Alex a ajuns din nou în spital. Mama lui este disperată şi nu ştie cum să facă rost de cei 65.000 de euro de care are nevoie. Şi ca şi cum nu art fi de ajuns, fratelui lui Alex i s-au descoperit nişte formaţiuni tumorale în canalele auditive.

Aşa arăta Alexandu în 2006, când părinţii credeau că au scăpat de probleme. Pe atunci, Alexandru avea doar doi anişori şi fusese operat şi tratat de neuroblastom.

11 ani mai târziu pe Alex îl întâlnim tot pe patul unui spital. De data acesta, mai puţin zâmbitor decât în 2006. Acum, băiatul înţelege ce i se înzâmplă.

În urmă cu o lună, viaţa familiei a fost din nou dată peste cap în urma unei investigaţii RMN. Băiatului i s-au depistat multiple leziuni toracale şi lombare, dar medicii care îl aveau în evidenţă încă din 2006 nu au considerat că e o urgenţă şi i-au recomandat repaus la pat. Starea lui Alex s-a agravat însă şi a ajuns în stare gravă la un spital din Turcia cu fractură la coloană şi aproape paralizat. Aici, medicii s-au îngrozit şi l-au băgat de urgenţă în operaţie.

A trecut peste acest hop, dar starea lui de sănătate rămâne în continuare fragilă.

Băiatul are nevoie de 65.000 de euro pentru tratamentul care îi poate salva viaţa. Suma este enormă, iar părinţii nu ştiu ce să facă pentru a o strânge. Şi cum faptele bune nu se fac doar de sărători, vă îndemnăm să îi readucem fericirea din nou pe chipul lui Alexandru, care a trecut prin chinuri greu de imaginat, printr-o donaţie făcută în contul afişat pe ecran.