Aproape şapte ani au trecut de când Mădălina Manole a plecat din lumea celor vii. De atunci, părinţii ei nu au linişte. Soţii Manole se mai alină atunci când se mai întâlnesc cu năluca fetei lor

DISTRIBUIȚI

Părinţii Mădălinei Manole nu îşi găsesc liniştea de când fata lor a trecut în nefiinţă. Aceştia caută neîncetat răspunsuri, iar de curând, au declarat că fata lor ar fi încercat să ia legătura cu ei.

Aproape şapte ani au trecut de când Mădălina Manole a plecat din lumea celor vii. De atunci, părinţii ei nu au linişte. Au căutat răspunsuri, vinovaţi şi rezolvări, însă nimic nu le-a putut aduce fata înapoi. Durerea cu care trăiesc este insuportabilă, însă soţii Manole se mai alină atunci când… se mai întâlnesc cu năluca fetei lor. Cel puţin aşa spun ei – că în casa lor se întâmplă fenomene paranormale, iar fantoma Mădălinei îi bântuie. Ultima dată, ea li s-ar fi arătat în a doua noapte de Crăciun.

sursa: click.ro

ION MANOLE, tatăl Mădălinei Manole: „Mădălina a venit la mama ei, a mângâiat-o pe mână şi i-a spus să nu o mai condamne, pentru că nu ea şi-a făcut asta. Iar cu câteva zile înainte de asta a trecut prin faţa geamului şi m-a strigat, <<tati, tati>>. M-am dat jos din pat şi m-am uitat pe stradă, era pustiu! Ea a fost!”, a povestit tatăl Mădălinei Manole, pentru click.ro

Ulterior, părinţii Mădălinei ar fi apelat la un preot pentru a afla de ce fiica lor li se arată, iar acesta i-a liniştit, spunându-le că regretata artistă este foarte ataşată de familie, iar acesta este motivul penru care i-ar vizita.

Pe de altă parte, ei cred că fata lor, de fapt, ar vrea să le transmită că nu s-a sinucis, ci că ar fi fost omorâtă. Totodată, apropiaţii celor doi tind să creadă că ura pentru fostul lor ginere, Petru Mircea, le-ar fi întunecat gândirea.

Despre aşa zisele apariţii ale sufletului Mădălinei Manole ne-a vorbit parapsihologul Lucian Iordăneascu. Acesta explică în detaliu motivele pentru care nu ar fi părăsit această lume.

Pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere,  Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. Procurorii au stabilit că „Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu Furadan, o substanţă extrem de toxică. Iar de la presupunere la certitudine n-a mai trecut mult timp. La 11 luni de la tragedie, anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor pe numele lui Petru Mircea. Anul acesta se vor împlini şapte ani de la ziua fatidică. Soţul ei nu s-a recăsătorit.