Aproape 7 milioane şi jumătate de alegători au fost ieri la urne. Printre ei şi un bărbat din Buzău, care nu are braţe

DISTRIBUIȚI

Aproape 7 milioane şi jumătate de alegători au fost ieri la urne… Printre ei şi un bărbat din Buzău, care nu are braţe. Chiar şi aşa, vitregit de soarta mult prea cruntă pentru el, a ieşit din casă, sperând ca votul să îl ajute. Are nevoie de proteze, ca să poată să îşi folosească mâinile, dar nu şi le permite. Totuşi, încearcă mereu să îşi depăşească această condiţie şi să fie un om normal! 

Paul Danciu are 33 de ani şi locuieşte la Mărăcineni, în Buzău. Când avea numai 12 ani, a avut un accident în urma căruia a rămas fără ambele braţe. Îi e greu, dar niciodată nu s-a dat bătut! A luptat pentru o viaţă normală iar acum a mers la vot, chiar dacă nu a avut cu ce să introducă buletinele în urne. 

În cabină, l-a ajutat soţia. Dar în faţa urnelor a vrut să se descurce singur. Şi a reuşit! A votat pentru a sperat că şi votul va conta.

Soţia îi este alături necondiţionat. Speră şi ea într-o viaţă mai bună, dar este conştientă că un ajutor finaciar pentru protezele lui Paul sunt un vis uriaş. A votat şi a sperat şi ea în mai bine.