Apar la televizor, pe podium sau în reviste şi sunt invidiate pentru trupurile lor sculptate. Însă, un corp ca al vedetelor nu este chiar atât de greu de obţinut. Care sunt secretele unui trup tras prin inel?

DISTRIBUIȚI

Apar la televizor, pe podium sau în reviste şi sunt invidiate pentru trupurile lor sculptate. Însă, un corp ca al vedetelor nu este chiar atât de greu de obţinut. Este nevoie în primul rând de disciplină la sala de forţă. Dar, însăşi antrenorii de fitness spun că nu este suficient. Pentru rezultatele dorite, este obligatorie şi o dietă alimentară. Colegii noştri de la Braşov Tv au mers la o sală de fitness să afle secretele unui trup tras prin inel chiar de la antrenoarea vedetelor.

Gina Pistol este cu siguranţă una dintre cele mai invidiate vedete din România pentru trupul ei. Dar, un corp frumos şi un abdoment cu pătrăţele nu sunt cadouri de la mama natură. Mişcarea nu este aşadar suficientă pentru obţinerea unui trup de femeie bine sculptat. Este nevoie şi de o dietă adecvată.

Astfel, secretul pare să fie un antrenor de fitness care să reuşească să te motiveze şi o dietă corespunzătoare. Cea mai căutată antrenoare de fitness din România este din Braşov. Carmen Fit face sală de 10 ani şi de 6 antrenează vedetele autohtone. Prima clientă din lumea celebrităţilor a fost Alexandra Dinu fosta soţie a lui Adi Mutu. Vestea că la Braşov există o antrenoare de fitness care face minuni cu trupurile divelor în doar 5-6 săptămâni s-a răspândit repede în lumea mondenă.

Şi Ioana Tamaş, soţia fotbalistului Gabi Tamaş, are un trup tonifiat, intens lucrat. A făcut sport de mică, însă pasiunea pentru fitness a descoperit-o în urmă cu câţiva ani, când a cunoscut-o pe Carmen Fit.

Poate vă întrebaţi probabil cum reuşesc vedetele să ajungă la Braşov de trei ori pe săptămână, pentru a se antrena sub supravegherea lui Carmen Fit. Suntem în era tehnologiei, aşa că antrenamentele se fac şi online. Carmen le trimite filmuleţe cu antrenamentele şi fetele le execută la sală.

Carmen Fit spune că este important să facem mişcare, indiferent în ce formă. Mişcarea ne ajută să ne oxigenăm creierul, ne dă o stare de bine, dar şi încredere în sine.