Apar detalii emoţionate în cazul copilei de doi ani care a dispărut în pădure după ce mama ei a lăsat-o nesupravegheată. Câinele familiei, de care fetiţa era nedespărţită, a ţinut-o departe de pericole, în cele opt ore petrecute în sălbăticie. A fost salvată tot de un patruped, câinele poliţist, Ref, după ce mama ei, băută bine, ar fi uitat de ea

DISTRIBUIȚI

Apar detalii emoţionate în cazul copilei de doi ani care a dispărut în pădure după ce mama ei a lăsat-o nesupravegheată. Câinele familiei, de care fetiţa era nedespărţită, a ţinut-o departe de pericole, în cele opt ore petrecute în sălbăticie. A fost salvată tot de un patruped, câinele poliţist, Ref, după ce mama ei, băută bine, ar fi uitat de ea, după o ceartă cu concubinul. Halucinant este faptul că femeia nici măcar nu şi-a amintit locul în care şi-ar fi pus fetiţa să aştepte. Ana a scăpat teafără din aventura periculoasă şi a ajuns acum în grija unui asistent maternal.

Ieri după-amiază, femeia s-a certat cu concubinul şi orbită de furie, a plecat de acasă cu tot cu fetiţa de doi ani. La scrut, timp, s-a întors la locuinţă să ia câteva haine, fără copilă, pe care ar fi pus-o să aştepte în pădure. Singură şi speriată, cea mică s-a rătăcit, iar după apariţia poliţiştilor, mama nici măcar nu-şi mai amintea cu exactitate locul în care şi-a lăsat copila. Memoria a lăsat-o probabil din cauza paharelor cu vin pe care le consumase în urmă cu puţin timp, spune primarul localităţii.

60 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi săteni, în frunte cu primarul, au periat pădurea în căutarea copilei.

După aproape trei ore de căutări disperate, Ana Maria a fost găsită teafără de câinele poliţist Ref. Opt ore a stat copila în pădure.

Câinele familiei, Ursu, este cel care a păzit-o pe copilă în tot acest timp. Tot el a dat semnalul către câinele poliţist care le-a luat urma şi astfel … fetiţa a fost salvată.

Ursu îi simte acum lipsa copilei, însă cea mică nu se va mai întoarce acasă pentru că statul a considerat că părinţii nu sunt în stare să o crească.

Ana a ajuns astfel în aceeaşi situaţie ca cea a celor patru fraţi ai ei, luaţi şi ei din braţele mamei în urmă cu cinci ani, tot din cauza neglijenţei.