Anticipează foarte bine situaţiile de risc şi sunt protectori înnăscuţi. Vorbim despre câinii din rasa Ciobănesc Belgian Malinois. Se potrivesc oricărui tip de familie, sunt perfecţi pentru copii, spun specialiştii. În acelaşi timp, însă, mare atenţie! Nu vă cumpăraţi un astfel de patruped dacă nu aveţi suficient timp pentru el. Poate deveni un animal problematic

DISTRIBUIȚI

Anticipează foarte bine situaţiile de risc şi sunt protectori înnăscuţi. Vorbim despre câinii din rasa Ciobănesc Belgian Malinois. Se potrivesc oricărui tip de familie, sunt perfecţi pentru copii, spun specialiştii. În acelaşi timp, însă, mare atenţie! Nu vă cumpăraţi un astfel de patruped dacă nu aveţi suficient timp pentru el. Poate deveni un animal problematic.

Iubitor, prietenos şi extrem de energic. Aşa e Arlo, căţelul Liviei Graur. În urmă cu o lună, Arlo păşea timid în familia prezentatoarei Focus. În numai două zile, a înţeles că are un nou cămin şi şi-a intrat în drepturi.

Arlo, în vârstă de trei luni, este un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, iar de curând a început să facă primii paşi spre a deveni un patruped educat.

Aceşti câini sunt originari din Belgia, au o speranţă de viaţă de şaisprezece ani, sunt puternici, agili, inteligenţi, protectori şi adoră copiii.

Se spune că aceşti câini îşi doresc să lucreze atât de mult încât dacă îi arunci mingea de o sută de ori, el ţi-o va aduce pentru a i-o mai arunca încă o dată.

Livia Graur are o serie de sfaturi pentru cei care doresc să cumpere un asemenea patruped.

La maturitate, câinii din rasa Ciobănesc Belgian Malionis ajung să cântărească patruzeci de kilograme.