Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au început procedurile de divorţ. Zâna a fost cea care a făcut primul pas şi a depus actele la judecătorie

DISTRIBUIȚI

Dacă în urmă cu trei ani se întorceau din luna de miere, acum Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au început procedurile de divorţ. Zâna a fost cea care a făcut primul pas şi a depus actele la judecătorie. Ce ar avea cei doi de împărţit, în materialul următor.

S-au separat de două luni, însă procesul de divorţ de abia acum începe. Andreea Marin a intentat proces la Judecătoria din Buftea, departe de ochii curioşilor. Culmea, exact acum trei ani, fosta zână şi soţul ei, Tuncay Ozturk, se întorceau fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca niciodată din luna de miere.

Cu toate că Andreea Marin şi Tuncay puteau să „rezolve” divorţul la notar, fără prea multe bătăi de cap, iată că acest lucru nu a fost posibil.

Un alt motiv ar mai putea fi faptul că Tuncay nu este de acord să divorţeze, lucru care a determinat-o pe Andreea să apeleze la judecători. Cu toate acestea, se pare că Andreea a cerut avocaţilor să nu facă public niciun amănunt din divorţul lor, nici măcar pe portalul instanţelor judecătoreşti.

În 2013, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, iar relaţia lor s-a consolidat pas cu pas. Tot ce le mai lipsea era un copil. Şi Andreea şi Tuncay îşi doreau acest lucru şi cu toate că s-a speculat că fosta zână era dispusă să apeleze la fertilizarea in vitro, aceasta ne-a declarat că nu vrea să forţeze mâna destinului.

Nimic din ce povestea Andreea nu prevestea sfârşitul poveştii de dragoste pe care o trăia cu Tuncay. Totuşi, în ultima vreme, cei doi păreau că se îndreaptă pe drumuri diferite, din cauza proiectelor în care erau implicaţi. Ultima poză cu ei a fost făcută publică în urmă cu câteva luni. Chiar şi aşa nimeni nu bănuia că mariajul lor se apropie de final. Şi cum planurile nu se îndeplinesc mereu, într-o dimineaţă, Andreea Marin şi-a anunţat admiratorii şi presa prin intermediul unei postări pe pagina de facebook -că va trece printr-un alt divorţ. Al treilea!