Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce o mamă a reclamat că băiatul ei de doar patru ani ajunge acasă cu urme de violenţă pe corp. Femeia, care susţine că nu este pentru prima dată când copilul este muşcat sau băutut de ceilalţi colegi, o acuză pe educatoare de neglijenţă

DISTRIBUIȚI

Anchetă la o grădiniţă din Olt după ce o mamă a reclamat că băiatul ei de doar patru ani ajunge acasă cu urme de violenţă pe corp. Femeia, care susţine că nu este pentru prima dată când copilul este muşcat sau băutut de ceilalţi colegi, o acuză pe educatoare de neglijenţă. A scos chiar şi un certificat medico-legal care atestă că băiatul a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, în urma rănilor suferite. Inspectoratul Şcolar din Olt a demarat o anchetă.

Povestea halucinantă ar fi început, povesteşte mama copilului, odată cu startul noului an şcolar. Nu o dată, spune femeia îngrijorată, copilul ei de doar patru ani a ajuns acasă cu urme de violenţă pe corp.

Femeia o acuză pe educatoare de neglijenţă. Mama crede că cei mici sunt lăsaţi nesupravegheaţi şi acelea sunt momentele în care, spune ea, copiii se lovesc unii pe alţii. I-ar fi cerut socoteală şi educatoarei, dar aceasta ar fi susţinut că nu este responsabilă pentru urmele de violenţă de pe corpul copilului.

Mama a scos şi un certificat medicol-legal care să ateste urmele de agresiune de pe trupul băiatului ei. Cazul a ajuns şi la urechile inspectorului şcolar din Olt.

După finalizarea anchetei, membrii comisiei vor stabili dacă educatoarea se face vinovată de negjilenţă. Între timp, copilul de patru ani refuză să mai meargă la grădiniţă, iar părinţii se gândesc să ceară ajutorul unui psiholog.