Ancheta în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi, într-un pod din Bistriţa Bârgăului, continuă. Oamenii legii au percheziţionat apartamentul suspectei principale în acest caz, dar şi locuinţa tatălui acesteia

DISTRIBUIȚI

Ancheta în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi, într-un pod din Bistriţa Bârgăului, continuă. Oamenii legii au percheziţionat apartamentul suspectei principale în acest caz, dar şi locuinţa tatălui acesteia. Femeia este plecată în Germania şi mai are încă trei copii, iar anchetatorii cred că ea ar putea fi persoana care a abandonat în podul unui bloc trei bebeluşi, în etape. Tatăl suspectei cât şi fiul acesteia, care are 20 de ani, au fost duşi la audieri.

Poliţiştii au revenit în blocul din Bistriţa Bârgăului, în podul căruia au fost găsite, în urmă cu cinci zile, cadavrele a trei bebeluşi.

Oamenii legii au deja şi un suspect principal în acest caz.  Este vorba despre o femeie care a locuit în zonă. Ieri seară, anchetatorii au descins la casele femeii, unde s-au găsit probe incriminatorii. Într-una dintre ele locuieşte tatăl acestei.

Suspecta principală are 41 de ani şi locuieşte de mai bine de un an în Germania, unde s-a recăsătorit. Femeia are trei copii, un bebeluş de doar două luni, un băiat de 20 de ani şi  o fată de 14 ani.

În urma percheziţiilor, oamenii legii i-au dus la audieri atât pe tatăl femeii, cât şi pe fiul ei .

Analizele făcute de medicii legişti scot la iveală detalii cutremurătoare. Pruncii ar fi fost duşi acolo imediat după naştere, în ani diferiţi însă. Surse din cadrul anchetei spun că două dintre trupurile bebeluşilor ar avea peste şapte ani vechime, pentru că sunt complet scheletizate, iar cel de-al treilea prezintă urme de mumificare şi cel mai probabil este acolo de peste trei ani. Oamenii legii vor să afle acum dacă cei trei bebeluşi erau fraţi.