Anchetă de proporţii deschisă în urma incendiului din clubul Bamboo. Procurorii şi poliţiştii au venit de la primele ore ale dimineţii la faţa locului

DISTRIBUIȚI

Anchetă de proporţii deschisă în urma incendiului din clubul Bamboo. Procurorii şi poliţiştii au venit de la primele ore ale dimineţii la  faţa locului. Ulterior oamenii legii au început cercetarea la faţa locului. S-au format perimetre în care specialiştii crimiminalişti împreună cu poliţiştii judiciari au identificat probe esenţiale în acest caz pe care le-au ridicat. Oamenii legii au făcut deja şi primele audieri chiar la faţa locului. Aşa au putut creiona un tablou a ceea ce s-a întâmplat noaptea trecută în localul de lângă Lacul Tei.

Procurorilor şi poliţiştilor le este foarte greu să contnue cercetarea la faţa locului pentru că incendiul încă nu fusese stins în totalitatea şi în plus există pericolul de prăbuşire a structurii metalice care a rămas în picioare peste autorităţi. Deasemenea deja oamenii legii au întrebat o mare parte din martori şi angajaţii clubului să le explice ce s-a întâmplat azi noapte.

Oamenii care au fost în club aseară le-au explicat poliţiştilor şi procurorilor cum s-a întâmplat totul. Cu subsemnatul a dat în această dimineaţă şi Ionuţ Tarcan , administratorul clubului dar i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital. Urmează să ajungă la audieri şi patronii italieni ai clubului dar şi alte persoane. Peste 15 persoane au fost audiate astăzi.