Alexandru Arşinel a fost audiat astăzi la DIICOT, în calitate de martor, în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost întrebat despre transplantul de rinichi de care a avut parte în 2013, la clinica privată a lui Lucan. El a fost chemat la audieri, după ce au apărut suspiciuni că actorului i s-ar fi făcut transplantul fără a fi respectată o listă de aşteptare

DISTRIBUIȚI

Alexandru Arşinel a fost audiat astăzi la DIICOT, în calitate de martor, în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost întrebat despre transplantul de rinichi de care a avut parte în 2013, la clinica privată a lui Lucan. El a fost chemat la audieri, după ce au apărut suspiciuni că actorului i s-ar fi făcut transplantul fără a fi respectată o listă de aşteptare. La DIICOT a dat explicaţii în acelaşi dosar şi primarul Clujului, Emil Boc care a fost ieri audiat mai bine de 5 ore.
Actorul Alexandru Arşinel, audiat în calitate de martor în dosarul controversatului medic MIhai Lucan, a ieşit din birourile procurorilor după aproximativ patru ore.
Totul a ieşit la suprafaţă în urma denunţului făcut de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a vobit despre practicile de la Institutul de Transplant din Cluj şi nu numai.
În acelaşi dosar a fost ieri audiat de procurorii DIICOT, tot în calitate de martor, şi primarul Clujului, Emil Boc. Emanuel Ungureanu îl acuză că l-ar fi sprijinit pe chirurg în afacerile sale, însă acesta a respins acuzaţiile care i se aduc.
Se pare că dedesubturile acestui caz sunt adânci şi bine-cunoscute atât la nivelul Ministerului Sănătăţii, cât şi la nivelul comunităţii medicale.
În acelaşi dosar a fost audiat şi actualul ministru al sănătăţii, Florian Bodog.