Alcoolul putea să îi aducă sfârşitul unui bărbat în vârstă de 34 de ani precum şi celor doi pasageri pe care îi transporta în maşina lui. Băut bine, acesta a sărit cu maşina de pe şosea şi s-a răsturnat în parcarea unui bloc, după ce a pierdut controlul direcţiei

DISTRIBUIȚI

Alcoolul putea să îi aducă sfârşitul unui bărbat în vârstă de 34 de ani precum şi celor doi  pasageri pe care îi transporta în maşina lui. Băut bine, acesta a sărit cu maşina de pe şosea şi s-a răsturnat în parcarea unui bloc, după ce a pierdut controlul direcţiei. Ca printr-o minune, atât el, cât şi celelalte două persoane cu care se afla în maşină au scăpat teferi

Accidentul a avut loc după miezul nopţii. Şoferul a pierdut controlul asupra autoturismului într-o curbă, după ce a trecut podul peste Someşi. El a ieşit de pe şosea, a trecut razant pe lângă un copac, a rupt o balustradă şi s-a răsturant în parcarea unui bloc.

În mod miraculos, atât şoferul, cât şi cei doi pasageri au scăpta teferi. În urma apelului făcut la 112, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare a pompierilor, un echipaj SMURD şi o ambulanţă. Cei trei au refuzat atât îngrijirile medicale, cât şi transportul la spital.

După multă muncă de lămurile, poliţiştii au reuşit într-un final să îl convingă pe şofer să sufle în etilotest.  Rezultatul? 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea problelor biologice, după care la secţia de poliţie.

Acesta se va alege cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.