Agresiune fizică şi bătăi în cuplu, la Hollywood. Ce povești cutremurătoare ascund vedetele de peste ocean?

DISTRIBUIȚI

Credem că o dată cu celebritatea, la pachet vine şi o viaţă perfectă. Însă aparenţele sunt înşelătoare. Unele vedete de la Hollywood ascund poveşti cutremurătoare. Poveşti despre agresiune fizică şi verbală, bătăi în cuplu, pe scurt… violenţă domestică. Dar starurile nu au fost îngenuncheate, chiar dacă au simţit asta pe pielea lor. S-au ridicat mai puternice ca niciodată şi sfătuiesc femeile să ia atitudine împotriva violenţei!

La începutul lunii mai, frumoasa actriţă Amber Heard anunţa că divorţează de celebrul Johnny Depp, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa apărea în faţa judecătorilor cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva lui Johnny Depp. Actriţa l-a şi obţinut şi a susţinut că actorul a agresat-o fizic de-a lungul scurtului lor mariaj şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmpla acest lucru. În plus, Amber a povestit în detaliu despre două dintre cele mai grave incidente pentru care a venit şi cu dovezi – mai multe fotografii în care apărea cu faţa plină de vânătăi.

Acum, Amber încurajează femeile să lupte împotriva violenţei domestice. Într-un videoclip de două minute, lansat de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor, actriţa a vorbit despre ceea ce înseamnă abuzul, fără să-l menţioneze însă pe fostul soţ, respectând clauzele de confidenţialitate din înţelegerea lor de divorţ.

Rihanna a fost şi ea agresată în 2009 chiar de fostul ei iubit, Chris Brown. Cântăreaţa a făcut publică o fotografie în care apărea cu faţa plină de sânge şi de vânătăi. Chris a pledat vinovat şi a primit 5 ani de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. La câţiva ani de la incident, Rihanna a avut puterea să îl ierte pe artist, spunând că este iubirea vieţii ei şi dând o a doua şansă relaţiei. Cântăreaţa a vorbit despre cele întâmplate:

Iar Chris Brown şi-a prezentat scuzele.

În cele din urmă, cei doi s-au despărţit.

Halle Berry a recunoscut că şi ea a fost victimă a violenţei domestice. Actriţa a povestit că în 2004 a fost lovită atât de puternic de iubitul ei de atunci, încât şi-a pierdut auzul la urechea dreaptă. Faptul că şi mama ei avusese parte de tratamente asemănătoare, a determinat-o pe Halle Berry să încheie relaţia cu iubitul bătăuş.

Pamela Anderson şi Tommy Lee făceau nuntă în 1995, la doar 4 zile după ce s-au cunoscut. Căsnicia lor a durat 3 ani, timp în care Tommy Lee a stat 4 luni la închisoare pentru că a bătut-o pe frumoasa actriţă.