Aeromania a cucerit iremediabil România! Cel mai mare show aerian al litoralului a adunat la un loc mii de turişti şi localnici pe aeroportul din Tuzla

DISTRIBUIȚI

AEROMANIA a cucerit iremediabil România! Cel mai mare show aerian al litoralului a adunat la un loc mii de turişti şi localnici pe aeroportul din Tuzla. Numere inedite de acrobaţie aeriană, demonstraţii de viteză şi agilitate, dar şi multă adrenalină – sunt detaliile care au transformat acest eveniment într-un moment de neuitat pentru toţi cei prezenţi.

La fel ca în fiecare an, Aeromania le-a oferit miilor de oameni prezenţi la show o zi pe care nu o vor uita prea curând. Turiştii şi localnicii deopotrivă au putut urmări un spectacol de excepţie, pus la cale de MIG-urile aviaţiei militare, elicopterele de asalt, trupele de intervenţie ale Forţelor Navale şi de trupa de show aerian denumită „YAK-ării acrobaţi”.

Evoluţiile piloţilor militari i-au lăsat muţi de uimire pe spectatori.

Toţi cei prezenţi au putut vedea in premiera absoluta, avionul istoric Li-2, zburând pe cerul Litoralului. Mai există doar un singur exemplar şi apare în toate filmele istorice.

Cei mai buni piloţi au oferit trei ore de încantare pentru spectatori. Pare o joacă de copil, dar în realitate, nu este uşor deloc.

Pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legendă a acrobaţiilor aeriene, a facut şi el show la Tuzla, cu inima desenată pe cer. Lituanianul este invitatul permanent al Aeroportului de la Tuzla şi a învăţat deja multe cuvinte în limba română.

Spectacolul aerian din acest weekend marchează aniversarea a 50 de ani de aviaţie la Tuzla