Adrian Minune a fost audiat astăzi la Poliţia Capitalei. Cântăreţul a dat declaraţii poliţiştilor în dosarul deschis după incendiul din clubul Bamboo. El se afla la o petrecere într-o anexă a clubului în momentul în care a izbucnit incendiul

DISTRIBUIȚI

Adrian Minune a fost audiat astăzi la Poliţia Capitalei. Cântăreţul a dat declaraţii poliţiştilor în dosarul deschis după incendiul din clubul Bamboo. El se afla la o petrecere într-o anexă a clubului în momentul în care a izbucnit incendiul. Pentru a evita o tragedie, a încercat să coordoneze persoanele către ieşire. Adrian Minune a fost citat de mai multe ori de poliţişti, însă a refuzat de fiecare dată să se prezinte la audieri. Din această cauză s-a ales şi cu o amendă, iar pe numele lui a fost emis şi un mandat de aducere.

Adi Minune a preferat să nu îşi mai etaleze astăzi bolidul de lux şi a venit la audieri cu o maşină fabricată în România. După ce a dat declaraţii în faţa poliţiştilor de la Secţia Omoruri, le-a dat jurnaliştilor câteva detalii despre cum s-a petrecut totul în Bamboo. A avertizat însă să nu îi fie tăiată nicio declaraţie la montaj.

În seara în care clubul a fost mistuit de flăcări, cântăreţul se afla într-o anexă cu mai mulţi artişti la o petrecere.

Adi Minune nu s-a pierdut cu firea şi a dat dovadă de spirit civic.

Deşi a mai fost citat în repetate rânduri la Poliţia Capitalei, Minune nu s-a prezentat la audieri, astfel că s-a ales cu o amendă şi cu un mandat de aducere. Astăzi nu a fost însă adus de poliţişti la audieri pentru că i-a asigurat pe anchetatori că va veni singur.

În urma incendiului din 21 ianuarie, clubul Bamboo a ars în întregime. 44 de persoane au avut atunci nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spitalele din Capitală. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Capitală. Mai mulţi lăutari care se aflau în acea seară la petrecere urmează să dea declaraţii în faţa poliţiştilor pentru a se stabili împrejurările care au dus la izbucnirea incendiului.