Acuzaţii grave planează asupra unor poliţiştii din Craiova. Un tânăr de 36 de ani susţine că a fost bătut cu bestialitate de doi agenţi de la rutieră după ce, spune el, le-ar fi atras atenţia în trafic

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave planează asupra unor poliţiştii din Craiova. Un tânăr de 36 de ani susţine că a fost bătut cu bestialitate de doi agenţi de la rutieră după ce, spune el, le-ar fi atras atenţia în trafic. Poliţiştii nu ar fi acordat prioritate unor pietoni, moment în care şoferul cu spirit civic i-ar fi apostrofat pe agenţi. Acela a fost momentul în care poliţiştii s-ar fi năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele. Omul a ajuns la spital. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Este declaraţia cutremurătoare a tânărului de 36 de ani, făcută la scurt timp de la incident. În stare de şoc, omul a povestit de pe patul de spital că a fost torturat de doi poliţişti de la rutieră.

Bărbatul recunoşte că le-a vorbit urât oamenilor legii, moment în care, spune el, ar fi fost băgat cu forţa în autospeciala de poliţie.

Calvarul ar fi continuat şi la secţia de poliţie.

După incident, tânărul a mers la spital pentru îngrijiri medicale.

Colegii poliţiştilor au însă o altă variantă. Poliţiştii spun că tânărul ar fi refuzat să se legitimeze în timpul unui control de rutină.

Şoferul, care a fost amendat cu 3.000 de lei, este hotărât să depună plângere împotriva agenţilor.