Acuzaţii grave planează asupra directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Un internaut l-a filmat în timp ce conducea haotic, în apropierea aerogării şi spune că acesta s-ar fi urcat la volanul autoturismului de serviciu băut

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave planează asupra directorului Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Un internaut l-a filmat în timp ce conducea haotic, în apropierea aerogării şi spune că acesta s-ar fi urcat la volanul autoturismului de serviciu băut. Conducătorul auto care a surprins imaginile a urcat filmuleţul pe o reţea de socializare, iar reacţiile nu au contenit să apară. Directorul Bogdan Artagea se apără şi spune că a fost vorba de un moment de neatenţie la volan, din cauza unui apel primit de la muncă şi că nu consumă niciodată băuturi alcoolice.

Scandalul a început după ce un conducător auto a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care un alt participant la trafic conduce haotic, în apropierea aeroportului. Autorul imaginilor susţine că la volan era chiar directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuţ Artagea. Mai mult, se pare că acesta era şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În imagini se vede cum autovehiculul rulează haotic, părăseşte partea carosabilă şi schimbă benzile de mers fără a respecta legea. Directorul aeroportului din Constanţa recunoaşte că a fost la volaul maşinii de protocol filmată de internaut, dar spune că el nu consumă alcool.

Bogdan Artagea spune că a pierdut controlul volanului pentru că a încercat să răspundă unui apel telefonic. Din acest motiv s-a urcat şi pe scuarul din dreptul aeroportului, cu maşina.

Poliţiştii constănţeni s-au autosesizat în acest caz şi fac verificări asupra aspectelor sesizate.