Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa! O femeie susţine că medicii i-au abandonat mama pe holuri mai bine de 26 de ore

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean Constanţa! O femeie susţine că medicii i-au abandonat mama pe holuri mai bine de 26 de ore, timp în care starea ei de sănatate s-a agravat şi-n cele din urmă a murit. Totuşi, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe o contrazice pe fiica pacientei şi spune că doctorii au făcut tot ce trebuia. În aceste condiţii, conducerea unităţii sanitare a început o anchetă.

Pacienta avea 87 de ani, era supraponderală şi făcuse o viroză respiratorie. Se simţea foarte rău, aşa că fiica ei a chemat o ambulanţă. Medicii au decis să o ducă la spitalul judeţean, unde a început calvarul.

Pentru că avea o iritaţie în cavitatea bucală, medicii au decis să o transfere pe bătrână la infecţioase.

Şefa Unitaţii de Primiri Urgenţe neagă însă toate acuzaţiile.

Managerul spitalului a anunţat că dacă va descoperi suspiciuni de malpaxis se va adresa colegiului medicilor. Între timp rudele pacientei vor să-i dea în judecată pe cei pe care îi consideră vinovaţi.

O lipsă de interes pe care însă medicii o numesc urgenţă de „cod verde”, explicând astfel de ce pacienta nu a fost tratată înaintea celorlalţi care erau în camera de gardă supraaglomerată.