Acuzaţii grave la spitalul Judeţean Argeş, din Piteşti. O femeie de 67 de ani a murit pe un pat de spital după un calvar care a durat zece zile

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave la spitalul Judeţean Argeş, din Piteşti. O femeie de 67 de ani a murit pe un pat de spital după un calvar care a durat zece zile. Familia bătrânei spune că femeia a fost plimbată de pe o secţie pe alta, deşi se afla în stare gravă, după ce medicul cardiolog, care ar fi trebuit să se ocupe de bolnavă, ar fi refuzat să o interneze pe secţia de Cardiologie pe motiv că femeia ar avea probleme cu stomacul. Aceasta avea să-şi găsească sfârşitul la secţia de terapie intensivă, câteva zile mai târziu.. În replică, medicul cardiolog spune că el a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru femeie. Rudele acesteia sunt hotărâte să-şi facă dreptate.

Cunoscută cu afecţiuni cardiace de ani buni, Elena Rădulescu a ajuns la spitalul din Argeş după ce a început să se simtă tot mai rău. După două zile, femeia de 67 de ani a fost externată, pe motiv că este în afara oricărui pericol. Câteva ore mai târziu însă, disperate, rudele au adus-o din nou la spital. Acela a fost momentul în care ar fi început calvarul.

Timp de zece zile, bătrâna ar fi fost plimbată între secţia de cardiologie şi Secţia de Terapie Intensivă, acolo unde şi-a şi găsit sfârşitul.

Soţul femeii spune că vinovat de tragedie este medicul cardiolog care nu ar fi vrut să-i interneze soţia pe secţia de Cardiologie.

Conducerea spitalului susţine că deocamdată nu a fost depusă nicio sesizare.

Medicul acuzat spune că a făcut tot ce a depins de el ca pacienta să fie bine. Mai mult, recunoaşte că a avut o discuţie mai aprinsă cu o colegă care i-a trimis bolnava pe secţia de Cardiologie deşi femeia, spune specialistul, trebuia să fie văzută de un alt medic. După înmormântare, rudele femeii vor depune plângeri împotriva medicilor care, spun ei, ar fi trebuit să o îngrijească pe femeie.