Acuzaţii grave la adresa hingherilor din Năvodari. Oamenii din oraş spun că angajaţii Serviciului de Ecarisaj maltratează fără milă bietele animale, pe care le duc apoi în adăpost

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave la adresa hingherilor din Năvodari. Oamenii din oraş spun că angajaţii Serviciului de Ecarisaj maltratează fără milă bietele animale, pe care le duc apoi în adăpost. Totul, după ce în spaţiul public au apărut imagini de coşmar, iar protagonist este un câine rănit, care zace pe asflat. Din fericire, patrupedul a fost salvat de o tânără cu suflet mare care l-a luat acasă. Noua proprietară face însă acuzaţii şi mai grave. Tânăra spune că medicul veterniar al Biobazei din Năvodari l-ar fi castrat pe animal în bătaie de joc. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

În imagini se vede cum patrupedul rănit zace pe aslfat, iar câţiva hingheri stau în preajma sa. Starea animalului îi sperie însă pe trecători care încep să le aducă reproşuri  angajaţilor de la Serviciul de Ecarisaj.

Coşmarul animalului nu s-ar fi terminat în mijlocul străzii. Odată ajuns în biobaza din Năvodari, câinele a fost preluat de medicul veterinar pentru a fi sterilizat. Numai că intervenţia ar fi fost realizată în bătaie de joc, spune tânăra care l-a adoptat ulterior.

Şansa animalului a fost tocmai tânăra din Constanţa, care a decis să-l adopte. L-a luat din biobază şi l-a dus din nou la un veterinar care l-a urcat pe animal direct pe masa de operaţie. Şeful Biobazei din Năvodani nu a putut fi contactat, însă edilul oraşului spune că va lua măsuri drastice.

Nu este pentru prima oară când biobaza din Năvodari este implicată într-un scandal de proporţii. În urmă cu doi ani, mai mulţi angajaţi au fost surprinşi în timp ce loveau fără milă animalele aflate în adăpost.

După ce imaginile au fost făcute publice, unul dintre angajaţi s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor iar ceilalţi oameni care apăreau în film au fost concediaţi.