Acuzaţii grave de malpraxis la Spitalul Municipal din Hunedoara. Rudele unei fetiţe de doar 1 an şi 10 luni susţin că cea mică a murit din cauza medicilor, pe care îi acuză de neglijenţă

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii grave de malpraxis la spitalul Spitalul Municipal din Hunedoara! Rudele unei fetiţe de doar 1 an şi 10 luni susţin că cea mică a murit din cauza medicilor, pe care îi acuză de neglijenţă. Mama ei a depus deja plângere la poliţie şi vrea ca vinovaţii să plătească. La spital a fost demarată o anchetă internă.

Potrivit mamei, Mirabela a fost răcită în urmă cu aproximativ două săptămâni şi că atunci a internat-o pentru cinci zile. Ieri după amiază, starea ei s-a agravat, motiv pentru care a mers cu ea la medicul de familie, apoi la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Hunedoara. După nici două ore copila a murit.

Familia copilei îi acuză pe medici de neglijenţă, dar şi de comportament discriminatoriu.

În această dimineaţă, la spitalul din Hunedoara, a fost demarată o anchetă prin care se verifică modul în care s-a efectuat actul medical. Cu toate astea, directorul susţine că totul pare să fi fost făcut ca la carte.

Cazul este anchetat acum şi de poliţie.

După efectuarea necropsiei, legiştii au stabilit că fetiţa a murit din cauza bronho-pneumoniei. Adică, exact din cauza bolii cu care a fost internată.