Acum vorbim despre…o adevărată poveste de succes şi despre un om care încă nu are o stradă cu numele lui, în schimb este recunoscută de oameni celebri din întreaga lume

DISTRIBUIȚI

Acum vorbim despre…o adevărată poveste de succes şi despre un om care încă nu are o stradă cu numele lui, în schimb este recunoscută de oameni celebri din întreaga lume. O cheamă Simona Lupu şi când era adolescentă îi plăcea să-şi deseneze singură genţile pe care visa să le poarte, îşi crea designul folosindu-şi doar imaginaţia şi propria-i personalitate. A studiat designul şi a început să creeze tot ce copilul din ea doar visa să aibă. Acum, Simona Lupu este unul dintre cei mai iubiţi designeri de genţi din lume.

Simona este una dintre româncele care şi-a dus pasiunea până la capăt.

A vrut să le facă pe femei să îndrăznească să poarte culori vii, să iasă din anonimat şi să fie altfel decât cele din jurul lor cînd vine vorba de trenduri. La 18 ani a deschis prima uşă spre viitorul ei ca designer. A studiat şi a avut grijă să ştie cele mai mici secrete ale domeniului. Apoi, în scurt timp a devenit parte din echipa marilor branduri de fashion, ai lumii.

A învăţat continuu şi abia după ce a înţeles care este cheia succesului şi-a creat, împreună cu partenerul său, propriul brand, făcând însă un legământ încă de la început: să nu renunţe pentru nimic în lume la calitatea pe care o oferă clienţilor ei. Poate şi de aceea, cei care-i poartă creaţiile, le tratează ca pe adevărate bijuterii. A pătruns mai întâi pe piaţa de modă din Italia, apoi Marea Britanie unde a cucerit rapid.

Iar toate creaţiile Simonei sunt lucrate manual. Fiecare geantă poartă de la primul pas până la ultimul energia oamenilor care nu fac rabat de la detaliile cusute sau finisate cu grijă.

Acum, creaţiile româncei sunt peste tot în lume.

De altfel, vedetele de la Hollywood şi nu numai s-au îndrăgostit de creaţiile Simonei.

Un alt exemplu este şi actriţa americană Lucy Hale care s-a îndrăgostit de-a dreptul de ceea ce crează designeriţa româncă. Creaţiile Simonei sunt pline de culoare şi rar găseşti un model negru, de exemplu, pentru că spune ea, e timpul ca femeile să fie îndrăzneţe. Şi cum românca ştie mereu, printre primii, care este trendul în materie de genţi, am rugat-o să ne spună ce să purtăm toamna aceasta.

Bordeaux şi kaki sunt şi ele printre culorile de toamnă – iarnă. Cât despre dimensiuni, se poată atât genţile supradimensionate cât şi cele minimaliste însă alegerea trebuie întotdeauna adaptată înălţimii. Persoanele înalte nu trebuie să aleagă o geantă lată, ci mai degrabă lungă, iar cele minione ar trebui să se ferească de genţile supradimensionate.