Actorul Paul Ipate va fi primul care va deveni tătic în acest an. Jojo este gravidă în luna a noua şi este deja la al doilea copil

DISTRIBUIȚI

Actorul Paul Ipate va fi primul care va deveni tătic în acest an. Jojo este gravidă în luna a noua şi este deja la al doilea copil, în timp ce Paul va deveni pentru prima oară părinte. Cei doi vor avea o fetiţă.

Spre deosebire de Paul, Adi Mutu va deveni tătic… pentru a patra oară. La scurt timp după ce a devenit soţia lui, Sandra Bachici, a şi rămas însărcinată. Briliantul mai are un băiat, pe Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu, iar cea de-a doua soţie, Consuelo Matos, i-a dăruit două fetiţe, pe Maya şi Adriana.

Un alt tătic celebru este Andrei Ştefănescu, jumătatea albă a trupei… Alb Negru. Cântăreţul se iubeşte de doi cu Antonia, care a rămas pentru prima oară însărcinată anul trecut. Cei doi vor avea un băieţel care se va naşte în luna martie.

Cântăreţul George şi soţia lui, Ramona, au anunţat la sfârşitul lui octombrie 2016 că vor fi părinţi. George a şi spus mândru că bebeluşul va fi băiat. Numai bine pentru că cei doi mai au deja două fetiţe, din căsătoriile anterioare.