Accident teribil pe centura oraşului Alexandria. O poliţistă, mamă a doi copii, a murit iar un coleg de-al ei a fost rănit grav după ce au intrat cu maşina într-o betonieră

DISTRIBUIȚI

Accident teribil pe centura oraşului Alexandria. O poliţistă de la Inspectoratul Teleorman, mamă a doi copii, a murit iar un coleg de-al său a fost rănit grav după ce au intrat cu maşina într-o betonieră. Cei doi se întorceau de la un curs de specializare iar intr-o intersecţie nu au oprit la indicatorul Stop. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Scenele au fost surprinse vineri seară la intersecţia centurii oraşului Alexandria cu drumul judeţean 703. În maşina din imagini, transformată într-un morman de fiare, se aflau doi poliţişti de la Inspectoratul Judeţean Teleorman, ce se întorceau de la un curs de specializare, cei doi fiind recent angajaţi din sursă externă.

Când au vrut să pătrundă de pe drumul judeţean pe şoseaua de centură, poliţistul, în vârstă de 30 de ani, ce se afla la volan, nu a oprit la indicatorul Stop şi a intrat într-o betonieră.

În urma impactului, colega şoferului, de 35 de ani, mamă a doi copii, a murit pe loc. El fost rănit extrem de grav şi preluat în comă de echipele SMURD.

De la spitalul din Alexandria, tânărul poliţist a fost transportat la Bagdasar Arseni, în Capitală.

Şoferul betonierei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Din cauza accidentului, traficul pe centura Alexandriei a fost restricţionat timp de mai multe ore.