Accident teribil în Pipera. O femeie a fost pur şi simplu spulberată de pe o trecere de pietoni de un şofer care nu a frânat să-i acorde prioritate

DISTRIBUIȚI

Accident teribil în această dimineaţă în Pipera! O femeie a fost pur şi simplu spulberată de pe o trecere de pietoni de un şofer care, dintr-un motiv rămas încă necunoscut, nu a frânat să-i acorde prioritate. Grav rănită, aceasta a fost transportată de urgenţă la spitalul Elias din Capitală, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa stării ei de sănătate. Şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Totul a fost surprins în imagini de un martor. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Vecinul femeii povesteşte că şi tatăl său a fost lovit în urmă cu ceva timp exact în acea zonă.

Am făcut şi noi un mic experiment şi am vrut să vedem dacă atunci când traversăm pe trecerea de pietoni din acea zonă şoferii opresc pentru a acorda prioritate. Din păcate nu s-a întâmplat acest lucru, iar pentru reporter a fost o traversare riscantă, deşi se afla chiar pe spaţiul marcat.

Oamenii care locuiesc în zonă susţin că este una extrem de periculoasă. Foarte multe persoane au fost rănite grav în urma accidentelor care se petrec frecvent aici. Cu toate acestea, Poliţia Rutieră Ilfov nu a dorit să comenteze în vreun fel situaţia din Pipera. Iar în tot acest timp,  oamenii fac sport extrem ori de câte ori traversează.