Accident mortal noaptea trecută pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Cenad. Din cauza vitezei excesive, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un gard. El a murit pe loc, iar cei doi pasageri din maşină au fost grav răniţi

DISTRIBUIȚI

Accident mortal noaptea trecută pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Cenad. Din cauza vitezei excesive, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un gard. El a murit pe loc, iar cei doi pasageri din maşină au fost grav răniţi. Cu doar câteva minute înainte de accident, cei trei îşi cumpăraseră mai multe sticle de băuturi alcoolice dintr-o benzinărie din aproapierea locului tragediei. Au plecat apoi spre casă şi mai aveau doar câţiva kilometri până să ajungă. Şoferul, un tânăr de numai 20 de ani, a apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie, iar lipsa experienţei s-a văzut. Maşina a derapat şi a ieşit de pe şosea.

Martorii îşi amintesc îngroziţi momentele de după impact.

Imediat, martorii au cerut ajutorul pompierilor militari.

Cei doi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul judeţean Timişoara. Starea lor este gravă. Prietenul lor, şoferul, a murit pe loc. Poliţiştii spun că el poartă întreaga vină pentru producerea accidentului.

Poliţiştii au stabilit că maşina implicată în accident figurează în Spania ca fiind radiată din circulaţie.