Accident mortal, noaptea trecută, în Judeţul Timiş. Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav după ce şoferul maşinii în care se aflau a derapat pe şoseaua udă şi a intrat într-un cap de pod

DISTRIBUIȚI

Accident mortal, noaptea trecută, în Judeţul Timiş. Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav după ce şoferul maşinii în care se aflau a derapat pe şoseaua udă şi a intrat într-un cap de pod. Conducătorul auto şi unul dintre pasageri au murit pe loc, iar a treia victimă şi-a dat ultima suflare în ambulanţă, în drum spre spital. Oamenii legii au găsit în maşina răsturnată şi o sticlă cu alcool, pe jumătate goală.

Accidentul s-a produs pe şoseaua care leagă comuna Giulvăz de Foeni. La volanul maşinii înmatriculată în Germania se afla patronul unei ferme din zonă. La mai puţin de un kilometru de casă, conducătorul auto, cetăţean german, a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi a ieşit de pe şosea. Autoturismul s-a lovit apoi de un cap de pod şi s-a răsturnat într-un şant.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Şoferul şi unul dintre pasageri au murit pe lor. Celelalte trei persoane care se aflau în maşină au fost rănite, iar medicii le-au urcat în ambulanţe şi au plecat în grabă către spital. Pe drum, însă, una dintre victime a murit.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultate analizelor de sânge, dar şi raportul necropsiei pentru a stabili dacă accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei, sau dacă şoferul era băut, având în vedere că în maşină a fost găsită o sticlă cu alcool, pe jumătate goală.