Accident înfiorător, azi noapte, în capitală! O femeie a murit şi o alta a fost rănită după ce două maşini s-au ciocnit şi apoi au luat foc, iar incendiul s-a extins şi la alte patru autoturisme staţionate în apropiere. La faţa locului, poliţiştii au descoperit că şoferul care ar fi vinovat de tragedie consumase alcool înainte să se urce la volan. Femeia de 35 de ani care se afla în maşina incendiată a murit pe loc, iar o altă tânără, de doar 18 ani, are arsuri pe aproape jumătate din corp

DISTRIBUIȚI

Accident înfiorător, azi noapte, în capitală! O femeie a murit şi o alta a fost rănită după ce două maşini s-au ciocnit şi apoi au luat foc, iar incendiul s-a extins şi la alte patru autoturisme staţionate în apropiere. La faţa locului, poliţiştii au descoperit că şoferul care ar fi vinovat de tragedie consumase alcool înainte să se urce la volan. Femeia de 35 de ani care se afla în maşina incendiată a murit pe loc, iar o altă tânără, de doar 18 ani, are arsuri pe aproape jumătate din corp şi se află în stare gravă la spital. Modul de intervenţie al salvatorilor va fi analizat de reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Alarma s-a dat la câteva minute după ora 22, când două autoturisme aflate în mers s-au ciocnit violent. Unul dintre ele a luat foc imediat.

Incendiul a fost atât de puternic, încât s-a extins şi la alte patru autoturisme parcate în zonă. O femeie de 35 de ani, din maşina care a luat foc, a murit pe loc. O alta, în vârstă de 18 ani, care se afla în aceeaşi maşină, a fost rănită grav şi are arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului.

Şoferul care ar fi provocat accidentul, în vârstă de 40 de ani, avea o alcoolemie de 0,28 de miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au dus, apoi, la Institutul Medico-Legal pentru analize.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele tragediei.