A zăcut aproape o jumătate de oră în mijlocul străzii, în aşteptarea unei ambulanţe, după ce a fost accidentată grav de un şofer de autobuz. Este povestea halucinantă a unei femei din oraşul Filiaşi, Dolj. Niciuna din cele trei ambulanţe ale spitalului nu era disponibilă, iar femeia pierdea mult sânge, aşa că, disperat, fiul ei a hotărât să-şi ducă mama la spitalul aflat la doar câteva sute de metri cu o dubă

DISTRIBUIȚI

A zăcut aproape o jumătate de oră în mijlocul străzii, în aşteptarea unei ambulanţe, după ce a fost accidentată grav de un şofer de autobuz. Este povestea halucinantă a unei femei din oraşul Filiaşi, Dolj. Niciuna din cele trei ambulanţe ale spitalului nu era disponibilă, iar femeia pierdea mult sânge, aşa că, disperat, fiul ei a hotărât să-şi ducă mama la spitalul aflat la doar câteva sute de metri cu o dubă. Odată ajunsă acolo, femeia a intrat în stop cardiorespirator. Medicii SMURD chemaţi între timp de la Craiova au ajuns la spital şi au reuşit să o resusciteze. Apoi, victima a fost transferată la spitalul din Craiova, unde s-a stins câteva ore mai târziu. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

În imaginile suprinse de un martor se vede cum un tânăr, ajutat de mai mulţi trecători, încearca disperat să-şi salveze mama. Femeia fusese lovită de un autocar pe trecerea de pietoni şi zăcea în mijlocul drumului pentru că nicio ambulanţă din cele trei pe care le deţine spitalul din oraş nu era disponibilă.

Autospeciala SMURD solicitată de la Craiova era pe drum, dar mai avea de parcurs 40 kilometri, iar elicopterul nu se putea ridica din cauza vremii. Aşa că, fiul a hotărât să-şi ducă mama la spitalul situat la câteva sute de metri…cu o dubă.

Medicii de la SMURD sosiţi la spitalul din Filiaşi au reuşit să o resusciteze pe femeie, apoi au transferat-o la Spitalul Judeţean Craiova, însă pensionara a mai rezistat doar câteva ore.

Pe numele şoferului, cetăţean bulgar, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi au amendat administratorul drumului pentru lipsa parţială a marcajului pietonal.

Fiul femeii decedate nu vrea să facă nicio plângere.