A trecut vremea când Adi Minune chema poliţia dacă fiica lui lipsea câteva zile de acasă. Carmen s-a făcut mare şi acum are voie să meargă cu iubitul chiar şi în Statele Unite, fără ca tatăl ei să-şi mai facă probleme

DISTRIBUIȚI

Andreea Bănică a amânat botezul micuţului Noah Andrei. Iar Carmen, fiica lui Adi Minune, şi-a luat iubitul şi împreună au plecat într-o vacanţă de vis în SUA. Shakira a făcut show la meciul istoric câştigat de Barcelona cu 6-1! Aflaţi mai multe chiar acum.

Andreea Bănică a întregit familia pe 16 noiembrie 2016, când l-a adus pe lume pe Noah Andrei. Ea şi Lucian Mitrea, soţul şi impresarul ei, mai au o fetiţă, pe Sofia, în vârstă de aproape 8 ani. Momentan, Andreea este preocupată mai mult de mezin, decât de concerte. Îşi petrece mult timp în curte, în grădină, la plimbare sau pe Facebook, povestind vrute şi nevrute cu cei aproape două milioane de fani virtuali.

Andreea Bănică, sursa facebook

„Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Sunt o femeie împlinită. Legat de botez, aşteptăm să se încălzească, să fie vremea mai bună”, le-a spus Andreea fanilor curioşi.

Fire credincioasă, artista a chemat preotul acasă la puţin timp după ce s-a întors de la maternitate.

Andreea Bănică, sursa facebook

„După 16 zile de la venirea copilului pe lume, am aflat că obiceiul este să chem preotul care să ne citească: mie o moliftă pentru 40 de zile, iar lui Noah pentru a putea fi strigat pe nume”, a mai explicat Andreea.

A trecut vremea când Adi Minune chema poliţia dacă fiica lui lipsea câteva zile de acasă. Carmen s-a făcut mare şi acum are voie să meargă cu iubitul chiar şi în Statele Unite, fără ca tatăl ei să-şi mai facă probleme. Cântăreaţa e plecată deja de câteva săptămâni în State alături de Bogdan Daragiu, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de videoclipuri din România, care îi este iubit oficial. Carmen şi Bogdan au fost în Los Angeles şi au vizitat celebrele studiouri de la Hollywood.

Shakira a făcut show în tribunele de pe „Camp Nou” la finalul meciului Barcelona – PSG, încheiat cu un incredibil 6-1. Catalanii au întors scorul, după 0-4 în tur cu francezii. Shakira a fost în tribunele de pe „Camp Nou” şi, la finalul meciului, cuprinsă de euforie şis-a înregistrat pornirile. Cântăreaţa columbiană a urlat ca o apucată: „Historico, historico!”.