A traversat Europa pe jos. Pază şi sprijin i-au fost doi căţei adoptaţi din România. Este povestea unei foste poliţiste din Olanda, care a renunţat la slujba ei pentru a oferi o viaţă mai bună sutelor de mii de câini abandonaţi

DISTRIBUIȚI

A traversat Europa pe jos. Pază şi sprijin i-au fost doi căţei adoptaţi din România. Este povestea unei foste poliţiste din Olanda, care a renunţat la slujba ei pentru a oferi o viaţă mai bună sutelor de mii de câini abandonaţi. Iar efortul ei nu a fost în zadar: din banii donaţi de sponsori, mii de animale care trăiesc pe stradă au fost sterilizate.

Este una dintre scenele de zi cu zi din cele peste opt săptămâni de călătorie, alături de Indy şi Fey, căţeii care i-au fost pansament pentru suflet în momentele de cumpănă. Ideea i-a venit din durerea de a vedea atâtea suflete nevinovate abandonate.

Scopul călătoriei de mai bine de 2.000 de kilometri a fost strângerea de fonduri pentru a îmbunătăţi situaţia câinilor fără stăpân.

Fosta poliţistă a lansat un apel pentru toţi cei care îşi doresc un animal de companie care să-i iubească necondiţionat.

Monique Dubbeldam a adoptat trei câini din România.