A scăpat de arest însă nu se poate bucura prea tare de libertate şi de vară. Cristian Boureanu nu are voie să plece din Capitală

DISTRIBUIȚI

A scăpat de arest însă…nu se poate bucura prea tare de…libertate şi de vară. Cristian Boureanu a fost eliberat după 64 de zile de arest preventiv însă nu are voie să plece din Capitală. La poarta penitenciarului Rahova, iubita lui tremura toată de emoţie iar fostul deputat a declarat la ieşire că…a fost cea mai grea experienţă.

În faţa Penitenciarului Rahova, Laura Dincă a aşteptat cu sufletul la gură momentul eliberării lui Cristian Boureanu după…64 de zile de arest!

Boureanu a părăsit penitenciarul la şase ore după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis definitiv ca acesta să fie judecat sub control judiciar.

Fostul deputat fusese transferat cu doar câteva zile în urmă la Penitenciarul Rahova, după ce a stat mai mult de două luni la Arestul Central.

Întrebat cum au fost condiţiile din arest, Cristian Boureanu a raspuns că sunt… civilizate. El este judecat într-un dosar de ultraj, deschis după ce l-a lovit pe poliţistul de la Rutieră care trăsese pe dreapta maşina în care se afla ca pasager.

În instanţă, Cristian Boureanu a spus că regretă ce a făcut, dar a recunoscut că şi el s-ar fi arestat singur după incidentul cu poliţiştii. Cu toate că a ieşit din arest, fostul deputat nu poate să-şi ducă iubita în vacanţă la mare, pentru că judecătorii i-au interzis să părăsească Bucureştiul. Şi ea are probleme acum. Este acuzată de mărturie mincinoasă, după ce a încercat să mintă la audieri despre cum s-au petrecut lucrurile în seara incidentului.