A pus pe jar Poliţia Română, Interpolul, familia şi prietenii! Dat dispărut de două săptămâni, cântăreţul Fabian Sasu a fost, în sfârşit, găsit

DISTRIBUIȚI

A pus pe jar Poliţia Română, Interpolul, familia şi prietenii! Dat dispărut de două săptămâni, cântăreţul Fabian Sasu a fost, în sfârşit, găsit! Asta când toţi îl credeau răpit sau, mai grav, ucis!

Cântăreţul Fabian Sasu a plecat din ţară acum 2 săptămâni, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Colegii lui din trupa „No Stress” au postat un anunţ disperat pe Facebook.

Trupa No Stress, sursa Facebook

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat disparut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol”, a fost mesajul postat de trupa No Stress, pe reţeaua de socializare.

Mama artistului şi colegii lui au cerut ajutorul Poliţiei crezând că a fost răpit sau poate, mai grav, chiar ucis. Prin intermediul Interpolului, Poliţia Română l-a localizat la Amsterdam, asta după ce tânărul luăsese deja legătura cu familia.