A plecat în permisie de la închisoare doar ca să se răzbune. Vorbim despre un deţinut de la Penitenciarul Vaslui, care s-a folosit de ziua liberă primită ca învoire pentru a-şi regla conturile cu cei care l-au trimis după gratii. Imediat cum a ieşit pe poarta puşcăriei, individul s-a întâlnit cu un prieten şi, împreună, au terorizat comuna Pânceşti

DISTRIBUIȚI

A plecat în permisie de la închisoare doar ca să se răzbune. Vorbim despre un deţinut de la Penitenciarul Vaslui, care s-a folosit de ziua liberă primită ca învoire pentru a-şi regla conturile cu cei care l-au trimis după gratii. Imediat cum a ieşit pe poarta puşcăriei, individul s-a întâlnit cu un prieten şi, împreună, au terorizat comuna Pânceşti din Piatra Neamţ: L-au bătut pe viceprimar şi au devastat casa unei vârstnice.

Ionuţ Tofan, în vârstă de 38 de ani, este condamnat la 12 ani de închisoare în penitenciarul din Vaslui, pentru tâlhărie. Şi pentru că a avut destul timp să cumpănească la ce a făcut, s-a gândit că cel mai bine ar fi să se răzbune crunt pe cei care l-au trimis acolo.. Aşa că, a cerut o învoire de 24 de ore şi, imediat cum a primit-o, a plecat spre satul de baştină împreună cu un recidivist, Silviu Băluşel, de 27 de ani. Prima victimă a fost viceprimarul comunei Pânceşti.

O vecină a văzut totul şi a sunat la 112.

De data asta, vecina a scăpat nevătămată.

După ce au terminat cu viceprimarul, agresorii au trecut pe la familia Iovu. În timp ce ei săreau gardul, vârstnica însă ieşea spatele casei. DIn fericire şi soţul ei a reuşit să se ascundă de agresori.

Dacă nu i-au găsit pe bătrâni, le-au devastat casa şi au plecat. Nu însă cu mâna goală.

Nu s-au mulţumit cu atât aşa că, după câteva minute, s-au întors la familia Iovu!

Din nefericire, poliţiştii i-au prins abia a doua zi.

Cei doi agresori îşi aşteaptă acum sentinţa pentru infracţiuni de violare de domiciliu, loviri şi alte violenţe, distrugere şi furt.