A murit în brațele lui Moș Crăciun. Un băiat de cinci ani, bolnav de cancer în stadiu terminal, a vrut să primească o ultimă vizită din partea Moșului. Care au fost ultimele cuvinte ale copilului?

DISTRIBUIȚI

O poveste emoţionantă a făcut înconjurul lumii. Un băieţel în vârstă de cinci ani, bolnav de cancer în stadiu terminal, s-a stins din viaţă în braţele lui Moş Crăciun. Ultima dorinţă a celui mic a fost să primească o vizită din partea Moşului, iar părinţii i-au îndeplinit visul. Ultimele cuvinte ale băiatului, înainte ca boala să îl răpună, au fost „Moşule, mă poţi ajuta?”. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Cu lacrimi în ochi, Eric Schmitt-Matzen, din statul american Tennessee, a poevstit despre cele din urmă clipe de viaţă ale copilului în vârstă de cinci ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii. Băieţelul, aflat pe patul de spital, era atât de slăbit de boală, încât nici nu a avut putere să desfacă darul oferit de Moş Crăciun.

Eric Schmitt-Matzen a fost contactat de părinţii băiatului care dorea să îl mai vadă o ultimă oară pe Moşul. Copilul a murit în timp ce Moş Crăciun îl ţinea strâns în braţe.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani îl interpretează pe Moş Crăciun de şase ani, şi s-a întâlnit cu mulţi copii bolvani. Însă el recunoaşte că niciodată nu a mai trecut printr-un moment atât de trist şi de emoţionant.