A încercat să se îmbogăţească prin fraudă la păcănele, dar s-a ales cu o bătaie soră cu moartea, după ce a fost prins de patronul sălii de jocuri. Este păţania unui tânăr din Sibiu

DISTRIBUIȚI

A încercat să se îmbogăţească prin fraudă la păcănele, dar s-a ales cu o bătaie soră cu moartea, după ce a fost prins de patronul sălii de jocuri. Un tânăr din Sibiu s-a folosit de un soft făcut de hackeri, soft din Rusia, pentru a câştiga sume importante la aparatele de tip slot-machine, la un cazino din Capitală. Isprava l-a adus direct pe patul de spital. Patronul care l-a agresat e cercetat acum în arest la domiciliu. În schimb, tânărul a fost lăsat în libertate.

Patronul acestei săli de jocuri de pe şoseaua Colentina din Capitală se află de mai bine de două săptămâni în arest la domiciliu după ce şi-a bătut crunt un client. Acesta din urmă a fost cel care a chemat poliţia, după ce a scăpat din cazino.

Din audieri şi cercetări a reieşit că, de fapt, tânărul bătut ar fi intrat în vizorul patronului, după o fraudă de câteva mii de lei la aparate. Ba mai mult, tânărul nu ar fi fost la prima faptă de acest gen.

O noutate este însă modul în care ar fi făcut asta. S-ar fi folosit de un sistem  din Rusia, un soft prin care pot fi calculaţi algoritmii aparatului de tip slot-machine.

În timp ce patronul săli stă în arest la domiciliu pentru corecţia aplicată, presupusul trişor este liber. Motivul ar fi legislaţia neclară din ţara noastră când vine vorba de probarea acestor tipuri de fraudă.

Reprezentanţii Poliţiei confirmă prezenţa acelui soft şi susţin că cercetările nu au fost încheiate.

În viitorul  apropiat cazul ar putea fi preluat de cei de la crimă organizată, susţin surse judiciare.