„A ieşit aşa cum am visat. Sunt în al nouălea cer”. Sunt cuvintele unui tânăr de la casa de copii, pasionat de muzică rap. Cu ajutorul trupei Antract, băiatul a păşit într-un studio de înregistrări şi a dat viaţă primei lui melodii

DISTRIBUIȚI

„A ieşit aşa cum am visat. Nici nu am mai avut timp să simt ceva. Sunt în al nouălea cer”. Sunt cuvintele unui tânăr de la casa de copii, pasionat de muzică rap. Cu ajutorul trupei Antract, băiatul a păşit într-un studio de înregistrări şi a dat viaţă primei lui melodii. Versurile au fost compuse de el şi vorbesc despre zbuciumul sufletesc pe care-l trăiesc copiii din orfelinate, iar negativul a fost creat de băieţii din formaţie.

Aseară solistul trupei Antract, Paul Radu, i-a dat lui Aurel vestea cea mare: prima lui melodia a fost gata! Ulterior, piesa a fost încărcată pe canalul youtube şi are deja peste 200 de vizualizări.
Pe Aurel l-am cunoscut la Casa de Copii de tip familial ”Sfântul Constantin”, în preajma sărbătorilor de iarnă. Are 18 ani, iar cel mai repede uită că este orfan atunci când aşterne cuvinte pe hârtie.

Astăzi, l-am vizitat la şcoală. Învaţă la Liceul Feroviar „Mihai I” din Capitală. Am vrut să-i surprindem fericirea pe chip şi să o transmitem şi telespectatorilor noştri.
Înainte să devină un rapper celebru, Aurel mai are de făcut un pas: să treacă cu bine peste examentul de bacalaureat şi să se înscrie la facultate.

Prietenul cel mai bun al lui Aurel este un alt Aurel, Tudoran. Orfan şi el. Cei doi băieţi sunt împreună mai mereu şi, aşa cum era de aşteptat, au trăit amândoi emoţia primei piese.
Toţi colegii, laolaltă cu profesorii, sunt mândri de băiat şi-l sfătuiesc să rămână la fel: echilibrat, cu bun simţ şi cu visuri măreţe.