A fost spectacol pe cer la Aerodromul de la Strejnic, de lângă Ploieşti. Cele mai tari formaţii de acrobaţii aviatice au venit să se întreacă în jocul îndemânării la manşă

DISTRIBUIȚI

A fost spectacol pe cer la Aerodromul de la Strejnic, de lângă Ploieşti. Cele mai tari formaţii de acrobaţii aviatice au venit să se întreacă în jocul îndemânării la manşă. Surpriza de anul acesta a fost participarea aeronavelor de luptă ale Forţei Aeriene Române. Mii de oameni au stat cu ochii pe cer şi au admirat acrobaţiile piloţilor.

Singuri sau în formaţie, piloţii de avioane uşoare şi ultrauşoare au demonstrat încă o dată pe cerul de deasupra Strejnicului că pot lăsa mii de oameni cu gura căscată şi cu ochii aţintiţi spre infinitul văzduhului.

Unul dintre şoimii României, ploieşteanul Andrei Şerbu a realizat un solo de excepţie.

Andrei s-a apucat de la 16 ani de pilotaj şi în curând face 20 de ani la manşă.

Forţele Aeriene au venit cu aeronave cu motoare puternice care s-au auzit până departe şi au impresionat pe toţi cei prezenţi.

Fostul ministru al transporturilor, Radu Berceanu nu lipseşte de la niciun eveniment făcut pe Aerodromul de la Strejnic. Aici a învăţat să zboare, iar acum a venit să-şi prezinte avionul ultrauşor pe care l-a construit singur şi care este foarte apreciat în străinătate

Copiii au fost cei mai bucuroşi să vadă spectacolul de pe cer.

Spectacolul aviatic a ţinut trei ore.