A fost scandal noaptea trecură la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Supărat că a sunat de prea multe ori la ambulanţă în zadar şi că a fost nevoit să îşi ducă singur soţia la spital, un bărbat şi-a vărsat of-ul pe cadrele medicale

DISTRIBUIȚI

A fost scandal noaptea trecură la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Supărat că a sunat de prea multe ori la ambulanţă în zadar şi că a fost nevoit să îşi ducă singur soţia la spital, un bărbat şi-a vărsat of-ul pe cadrele medicale. Omul le-a ameninţat pe asistente şi apoi a spart un geam. A fost potolit cu greu de jandarmii care i-au dat şi o amendă usturătoare. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru distrugere.

Bărbatul era nervos după ce ar fi sunat în câteva rânduri la ambulanţă, dar echipajul medical nu ar fi ajuns la timp. Aşa că, însoţit de un prieten, individul şi-a adus soţia la spital. Aceasta acuza dureri puternice de cap, iar omul a cerut ca femeia să fie văzută urgent de un medic.

O asistentă a intrat în stare de şoc în momentul în care bărbatul a intrat furios în camera de gardă.

Martorii episodului violent spun că bărbatul era băut şi că a început să ameninţe cadrele medicale cu moartea. Nici paznicii spitalului nu au reuşit să îl oprească. Doar intervenţia jandarmilor a făcut ca întreg scandalul să înceteze.

Scandalagiul a fost amendat cu 1000 de lei şi pe numele său a fost deja întocmit un dosar penal pentru distrugere. Deşi în această dimineaţă omul a venit resemnat cu un geam nou, care să îl înlocuiască pe cel spart, ancheta oamenilor legii continuă.