A fost scandal la Curtea Supremă. Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli de un grup de protestatari, înaintea începerii procesului în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu

DISTRIBUIȚI

A fost scandal la Curtea Supremă. Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli de un grup de protestatari, înaintea începerii procesului în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu. Apoi, colegii din PSD au venit să îl susţină. Nu au venit singuri, ci însoţiţi de mai mulţi bodyguarzi. Aceştia au bruscat jurnaliştii care încercau să îi pună întrebări liderului social democraţilor la ieşirea din sala de judecată. Două persoane au fost ridicate de jandarmi pentru audieri.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu cătuşe de către un grup de protestatari la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Vizibil iritat, preşedintele Camerei Deputaţilor nu a făcut nicio declaraţie pentru presă. A stat însă de vorbă, pe holul Curţii Supreme, cu fosta soţie, Bombonica Prodan, inculpată şi ea în dosar. Câţiva dintre cei veniţi să protesteze au intrat şi ei în sediul instituţiei, unde au afişat pancarte cu mesaje împotriva liderului PSD. La scurt timp, câţiva colegi au venit să îl susţină pe Liviu Dragnea. Dar nu singuri, ci însoţiţi de mai mulţi bodyguarzi.

Şedinţa de judecată a durat trei ore, timp în care unul dintre inculpaţi le-a spus judecătorilor că nu mai doreşte procedura simplificată, cum solicitase iniţial. Spiritele s-au încins şi mai rău la final. Bodyguarzii veniţi să îl protejeze pe Liviu Dragnea au bruscat jurnaliştii, iar unul dintre protestatari susţine că ar fi fost chiar lovit cu pumnul.