A fost răpită la 8 ore de la naştere şi regăsită după 18 ani. Este povestea unei tinere de culoare din Florida care a fost identificată de autorităţi în urma unui denunţ

DISTRIBUIȚI

A fost răpită la 8 ore de la naştere şi regăsită după 18 ani. Este povestea unei tinere de culoare din Florida care a fost identificată de autorităţi în urma unui denunţ. Din 1998 şi până acum familia nu s-a putut împăca cu ideea dispariţiei fete şi a căutat-o fără încetare.

În iulie 1998 , într-un spital din Jacksonville , Florida vedea lumina zilei o fetiţă perfect sănătoasă. La doar 8 ore de la naştere, mama ei era înştiinţată de Gloria Williams, o femeie care s-a dat drept asistentă medicală, că bebeluşul are febră şi trebuie tratat . A luat copilul şi de atunci nimeni nu le-a mai văzut. Ani la rând mama biologică a încercat să-şi găsească fetiţa dispărută. iar în toţi aceşti ani peste 2500 de ponturi şi denunţuri au condus-o atât pe ea cât şi pe autorităţi spre tot felul de piste care s-au dovedit a fi false…Când orice speranţă dispăruse, poliţia a luat în calcul noi informaţii care i-au condus tocmai în Carolina de Sud, acolo unde au localizat-o pe o anume Kamiyah Mobley, de 18 ani…În urma cercetărilor s-a dovedit că ea era de fapt bebeluşul furat din spitalul din Jacksonville.

Fata a crescut cu gândul că Gloria Williams este mama ei naturală, deşi au existat momente când a avut chiar ea suspiciuni. Acum rămâne de văzut ce va face în raport cu familia biologică. Aceştia au fost la rândul lor înşiinţaţi , însă li s-a recomandat să nu facă presiuni auspra tinerei Kamiyah, care , conform legii este adult şi poate hotărî singură cum anume va reacţiona . Cea care a răpit-o , Gloria Williams, în vârstă de 51 de ani, a fost deja arestată şi pusă sub acuzare pentru răpire.