A fost pusă la muncă până la epuizare, înfometată şi bătută… iar când a rămas fără putere, a fost abandonată pe marginea drumului. Este povestea unei măgăriţe găsită prăbuşită, la ieşire din Galaţi. Voluntarii au salvat-o de la moarte sigură şi acum Duduca, aşa cum a fost botezată de îngrijitori, are parte de tratament preferenţial

DISTRIBUIȚI

 

A fost pusă la muncă până la epuizare, înfometată şi bătută… iar când a rămas fără putere, a fost abandonată pe marginea drumului. Este povestea unei măgăriţe găsită prăbuşită, la ieşire din Galaţi. Voluntarii au salvat-o de la moarte sigură şi acum Duduca, aşa cum a fost botezată de îngrijitori, are parte de tratament preferenţial. A stat atât de mult timp flămândă încât atunci când este hrănită, nu lasă nici un animal să se înfrupte din mâncare.

Duduca a fost găsită pe un drum de la marginea Galaţiului. Era prăbuşită pe pământ, acolo unde a fost abandonată de stăpânul care a pus-o să muncească până la epuizare. Şi tot acolo şi-ar fi găsit sfârşitul dacă câţiva trecători n-ar fi chemat voluntarii de la Asociaţia Help Lăbuş în ajutor.

Măgăriţa este subnutrită şi are probleme serioase cu articulaţiile aşa că medicii veterinari îi administrează un tratament complet şi o înconjoară cu multă dragoste.

În grajdul construit special pentru zilele friguroare, Duduca îşi va petrecere iarna alături de Madona, Fetiţa, Gafiţa şi Nuţi, alte patru măgăriţe salvate de la moarte. De frică să nu rămână flămândă, Duduca nu împarte însă mâncarea cu nimeni

În adăpostul Asociaţiei Help Lăbuş trăiesc lolaltă 1000 de câini, 150 de pisici, un ponei şi cinci măgăriţe.