A fost pericol de explozie pe o stradă din Târgu Neamţ după ce un şofer a pierdut controul volanului şi a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze

DISTRIBUIȚI

A fost pericol de explozie pe o stradă din Târgu Neamţ după ce un şofer a pierdut controul volanului şi a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze. Angajaţii companiei de distribuţie au venit repede şi au oprit alimentarea, aşa că o tragedie uriaşă a fost evitată la timp! Poliţiştii au deschis dosar penal şi îl acuză pe şofer că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

 

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii pe o stradă din Târgu Neamţ. Şoferul, un tânăr de 19 ani, se întorcea de la Timişeşti şi când a intrat în oraş a derapat.

 

Maşina a rămas înţepenită între un stâlp şi gardul unei case. Când a auzit bubuitura din momentul impactului, proprietara s-a speriat de moarte.

Imediat, cineva a sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat. În scurt timp au ajuns pompierii.

Şoferul a fost dus la spital, dar medicii spun că viaţa lui nu este în pericol. Între timp, la locul accidentului, angajaţii companiei de distribuţie a gazului au oprit alimentarea.